Dan odprtih vrat 10.10.2017

Datum: 4. 10. 2017

Spoštovani rotarijski prijatelji!

V skladu z načeli rotarijstva, ki temeljijo na prijateljstvu ljudi različnih poklicev, visoki etičnosti in moralnosti ter odgovornem delovanju v zasebnem in poklicnem življenju, delovanju za skupnost in pomoči potrebnim ter negovanju dobre volje, medsebojnega razumevanja in miru med narodi, nam bo v veliko veselje, če se odzovete našemu vabilu ob DNEVU ODPRTIH VRAT, ki ga bomo priredili v torek, 10. oktobra 2017.

 Z velikim veseljem vas pričakujemo ob 19. uri na lokaciji naših tedenskih srečanj v hotelu Terme Čatež, kjer bomo druženje pričeli s predavanjem v konferenčni sobi A.

Ob tej priložnosti smo medse povabili gosta iz Rotary kluba Ljubljana gospoda Janeza Roglja in njegovo soprogo gospo mag. Eldo Gregorič Rogelj iz Inner Wheela Ljubljana.

Gospod Janez Rogelj nam bo predstavil oživitev rotarijstva v Sloveniji po letu 1989 in to temo povezal s slovenskim izseljenstvom, ki ga kot večletni tajnik Slovenske izseljeniške matice zelo dobro pozna v vsej širini in problematiki.

International Inner Wheel (IIW) je največje mednarodno združenje žensk na svetu, deluje v 103 državah in trenutno združuje več kot 130.000 članic v približno 3.895 klubih na vseh kontinentih. Več o Inner Wheelu nam bo predstavila mag. Elda Gregorič Rogelj, do nedavnega predsednica združenja Inner Wheel Ljubljana.

Da bi se bolje seznanili z rotarijstvom, ki smo se mu v Rotary klubu Čatež pridružili pred 20 leti (1997), vas vse rotarijske prijatelje vabim, da se nam na tokratnem srečanju Odprtih vrat  pridružijo tudi vaše soproge, veselilo pa nas bo, če povabite tudi svoje prijatelje in znance. Izredno bomo veseli, če se nam bodo na srečanju pridružili tudi vabljeni ravnateljice in ravnatelji osnovnih šol v brežiški občini, Gimnazije Brežice in ETRŠ Brežice.

Pričakujemo prijetno druženje in zanimiv večer.

S prijateljskimi pozdravi!

Predsednik Rotary kluba Čatež

Aleksander Zupančič

Ps.: Udeležbo prijavite do 8.10.2017 na št. 041 609 875 (g. Marjan Šunta)